semperfestiviter.nl is de genealogische pagina voor de familienamen vanderfeesten en van der feest. Het maakt gebruik van een genealogisch systeem dat ontworpen is als plugin voor het content management systeem e107. u kunt beide genealogieën bekijken en aanverwante informatie vinden in de verschillende onderdelen van het hoofdmenu.
2005.09.15 gehele vernieuwing ! comments: 0
Vanaf vandaag is deze site volledig vernieuwd ! Het draait nu op de allerlaatste versie van content management systeem e107 en heeft een specifieke plugin voor de genealogie.
Zowel het cms als de genealogische plugin zijn nog in volle ontwikkeling, dus het is mogelijk dat aan bepaalde delen nog gewerkt zal worden. Deze site zal met grotere regelmaat bijgewerkt worden aan de nieuwe vereisten, dus kom af en toe terug en volg de laatste ontwikkelingen !
Bekijk vooral de genealogie plugin via de link in het hoofdmenu, dat is het hoofdonderwerp van deze site!
2004.11.13 e107 related topics and downloads comments: 0
[nl] Dit bericht heeft uitsluitend betrekking op de gebruikers van het content management systeem e107 / This message is explicitely for users of the content management system e107.
[en] This is the new website for both e107 related topics and plugins as well as the long awaiting genealogical plugin. Please use these forums to discuss about the plugins or other related e107 topics. Please send e107 related questions to e107.at.semperfestiviter.nl
2004.10.25 genealogie systeem comments: 0
Het genealogie systeem zoals dat hier gebruikt wordt, bestaat uit een toepassing geschreven voor het content management systeem e107 en is ontwikkeld door Eric Vanderfeesten. Het maakt gebruik van php en mysql. Dit systeem is volledig Open Source wat wil zeggen dat het openbaar toegankelijk is voor iedereen om te gebruiken inclusief de broncode. De toepassing zal binnenkort te downloaden zijn vanaf deze website onder de download sectie. Wel dient het CMS systeem e107 geïnstalleerd te zijn om de toepassing te gebruiken.
2004.10.25 genealogische links geupdate comments: 0
De links van de oude semperfestiviter pagina zijn nu overgenomen op deze vernieuwde versie. Je kan ze bekijken onder het links gedeelte.
2004.10.25 Semperfestiviter.nl launched comments: 0
Finally the new website of Semperfestiviter has been launched !
From this day forward, you will find all genealogical activities and plugin updates on this website.
Feel free to give your opinion on this website and the content provided here.
Go to page:   1 2 [3]
Render time: 0.0953 second(s); 0.0328 of that for queries.